Tämä on demo-kauppa. Kaupassa tehtyjä tilauksia ei toimiteta.

Avaa valikko Valikko
verkkokauppa-demo.koivuniemi.com/fi-b2b/palautusohjeet

Palautusohjeet

Palautusoikeus

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain 15§:n mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Tuotteen tulee olla käyttämätön alkuperäisessä pakkauksessa.

Palautustoiminta

  • Pakkaa tuote asianmukaisesti ja täytä lähetyksen mukana tullut palautuslomake
  • Ilmoita palautuksestasi meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@asiakas.fi tai soittamalla myyntiimme numeroon 09-123456.
  • Lähetä paketti Postilla: Käytä postin palautusnumeroamme zzzzzz, niin sinulle ei aiheudu mitään toimituskuluja palautuksesta.
  • Palautuksen käsittely: Käsittelemme palautuksen mahdollisimman nopeasti sen saatuamme.

Reklamaatio ja takuu

Yritys Oy:n toimittamissa tuotteissa on valmistajan antama takuu. Pääsääntöisesti tuotteilla on yhden vuoden takuu. Paketin mukana saamasi lähete toimii takuutodistuksena. Reklamaatio- ja takuuasioiden nopeuttamiseksi ota aina ensin yhteys reklamaatiokäsittelijäämme puhelimitse 09-123456 tai sähköpostilla myynti@yritys.fi. Näin saat myös ohjeita miten toimia asian suhteen. Takuuasioissa pyrimme ensisijaisesti korjaamaan tuotteen, mutta mikäli se on mahdotonta, asiakkaan on mahdollista saada tilalle uusi tuote tai maksun palautus. Pyrimme käsittelemään reklamaatiot viikossa. Tuotteen lähettämisessä, toimi kuten palautettavien tuotteiden kanssa.

Ale
Keittiötarvikkeet

Back to top